O kompaniji NOBEL

NOBEL ILAC Sanayii ve Ticaret A.S. osnovana je 1964. godine kao kompanija proizvodnje, distribucije i marketinga etičkih medikamenata.

Sedište kompanije NOBEL je u Istanbulu gde je u korporaciji sa ULKAR HOLDINGOM. U okviru holdinga su Nobelove sestrinske kompanije koje pokrivaju razne oblasti farmaceutske industrije.

NOBELFARMA kompanija koja poseduje najsavremeniju opremu i visoko razvijenu tehnologiju za proizvodnju gotovih proizvoda za kompaniju Nobel i druge farmaceutske kompanije po standardima cGMP-a.

ULKAR KIMYA kompanija sa sedištem u gradu Çerkezköy, obavlja proizvodnju aktivnih supstanci i mikropaleta prema standardima cGMP-a.

FARGEM je treća sestrinska kompanija sa sedištem u gradu Düzce, zadužena je za istraživanje i razvoj.

Sestrinske kompanije:

ULKAR KIMYA, proizvodnja aktivnih supstanci i mikropeleta po cGMP standardima.

NOBELFARMA, proizvodnja svih oblika gotovih proizvoda po cGMP standardima, opremljena sa najsavremenijom visokom tehnologijom. Kapacitet fabrike je 120 000 000 kutija godišnje.

FARGEM, Institut za istraživanje i razvoj. Farmaceutske formulacije, sinteza lekova, farmakologija i farmakokinetika, analitičko istraživanje, obezbeđenje kvaliteta, klinička ispitivanja i dokumentacija.